VÅRA HALSBAND


Mini&Bror närproducerade hundhalsband är ett äkta hantverk, tillverkade med kärlek i vår lilla ateljé i Habo. Precis som på vårt övriga sortiment av Mini&Bror, så finner du även återbrukat jeanstyg på dessa hundhalsband. Insidan är fodrad med mjukt återbrukat skinn, som varken sliter på päls eller hud och halsbandet är dekorerat med ekologiskt, handvävt band ifrån Småland. Mini&Bror närproducerade hundhalsband är av nome modell och är ca 4-5 cm breda för att skona hundens hals och nacke och fördela tryck. Vi använder givetvis svetsade D-ringar och kärnan består av slitstarkt polypropylenband. 

Norrsken


Mini&Bror närproducerade hundhalsband NORRSKEN har ett vackert ekologiskt dekorband i färgerna mörkblå, grön och gul som för tankarna till det magiska fenomenet i norr. 

Tjära

Mini&Bror närproducerade hundhalsband TJÄRA har ett vackert ekologiskt dekorband i färgerna svart och vit som för tankarna till djup, stilren svärta. Urskog


Mini&Bror närproducerade hundhalsband URSKOG har ett vackert ekologiskt dekorband i färgerna grön, gul och röd som för tankarna till lummig grönska. 

Lingon


Mini&Bror närproducerade hundhalsband LINGON har ett vackert ekologiskt dekorband i färgerna vinröd och ljusrosa som för tankarna till solmogna ljuvliga små bär.