OM OSS


Jag gillar tanken på att ta något slitet och göra något fantastiskt av det, därför uppstod märket Mini&Bror, ett livstilsmärke för hundar och katter med produkter gjorda i bland annat återvunnet denimtyg. Denimtyg är en slitstark textil, och tål att nötas på om och om igen, perfekt till bland annat hund och kattleksaker.

Jag som skapat och driver Mini&Bror heter Emelie. Jag är en driven entreprenörsjäl med många bollar i luften, som gärna bjuder på mig själv. Att arbeta med händerna och att vara kreativ är något jag njuter av och det är lika livsviktigt för mig som att andas. 


Mini&Bror produkterna finns att köpa i vår webbshop www.nordiskatassar,se 

FÖLJ MINI&BROR

MINA VÄNNER

Några som också figurerar i företaget är mina vänner djuren. I vår familj finns 2 hundar och en katt och här nedan hittar du en närmare presentation utav dem.

Otis


En mjuk och tillmötesgående individ med ett stort hjärta. Han är en riktig mammagris och följer mig som en skugga


Mira


En diva som älskar nya bekantskaper, ii allafall om de är människor. Hon kör sitt race på sina villkor och är grym på att pussas.Barry


En riktig boss, kommer och går som han vill. Hälsar alltid gäster välkomna och bjuder på sin närvaro en liten stund. Världens snällaste katt.VAD SOM INSPIRERAR


Mini&Bror produkterna är skapade utifrån mina vänners behov, och ispirationen kommer ifrån dem och kärleken till naturen. Att återbruka ligger mig varmt om hjärtat.